nedjelja, 8. svibnja 2011.

Efikasnost orgonita (O orgonitima 4 dio)

Što se tiče teme efikasnosti orgonita na štetna zračenja, najbolje je da ju predočim s primjerima nekih štetnih zračenja s kojima sam se pozabavio uz navođenje orgonita koji sam koristio za iste. No, pije toga svakako treba naglasiti da orgoniti niti jedno štetno zračeje neće smanjiti na nulu, odnosno, neće ga u potpunosti neutralizirati. Oni će štetno zračenje svesti na mjeru koja nije štetna za ljudski organizam (osobno do sada nisam čuo za neko sredstvo koje u potpunosti neutralizira utjecaj štetnog zračenja bilo kojeg izvora).

PRIMJERI:

1 TEHNIČKO ZRAČENJE - počinjem s ovim pimjerom jer je to bio ujedno i moj prvi pokus s orgonitima i štetnim zračenjima. Radi se o tehničkom zračenju repetiora. Dakle, zračenje repetitora iznosi oko 220 okretaja (ponekad i 260-280) i njegov snop tuče u spavaću sobu. Ukućani imaju problema sa spavanjem (nemirno spavanje, često buđenje, znojenje, konstantni umor i neispavanost). Postavljam orgnoti 'STOŽAC 2' (dio teksta 'pregled orgonita'). Zračenje od 220 okretaja odmah je umanjeno na 26 okretaja. Nakon 1h smanjeno je na 12 okretaja. Tu brojku zadržava i nakon 24 sata. Tih 12 okretaja u potpunosti je otklonilo sve tegobe ukućana.
Ukoliko postavimo orgonit 'PIRAMIDA' štetno zračenje odmah je svedeno na 7 i 'čvrsto' ostaje takvo i nakon 1h i nakon 24h. Ukoliko se postavi 'OKRUGLI ORGONIT-EKO ORGONIT' štetnost odmah pada na 20 okretaja a nakon 1h na 14 okretaja što ostaje i nakon 1h te nakon 24h.
U kombinaciji 'STOŽAC 2' te 'OKRULI ORGONIT-EKO ORGONIT' štetnost  odmah spuštaju na 7 što ostaje i nakon 1h te nakon 24h.

Što se tiče tehničkog zračenja trafo stanica koje imamo posvuda oko nas, napominjem da je ono iznimno opasno za ljudsko zdravlje ako se njemu duže vrijem izlažete. To zračenje ponekad prelazi i 500-800 okretaja. U nekoliko navrata ustvrdio sam da za neutralizaciju takvog zračenja treba postaviti 3-6 orgonita tipa 'STOŽAC 2' ili 2-4 orgonita tipa 'PIRAMIDA'. Uglavnom, kao radiestezist nikome ne preporučam boravak u prostoriji na koji djeluje jedno takvo zračenje. Do sada sam uvijek radio premještaj iz takvih prostorija tako da se nisam previše bavio utjecajem orgonita na takvo zračenje. Ono što sam do sada po tom pitanju zaključio je da je za takvo zračenje potrebno imati orgonite jakosti 'SAVRŠEN' ili neke 'gromade' od orgonita koje sam imao prilike vidjeti i koje ću zasigurno barem u jednom tekstu predstaviti. 

2) TOK PODZEMNE VODE - vrlo česta pojava koja izaziva mnogobrojne probleme. U svom radu kao radiestezist najčešće se i susrećem upravo s ovim tetnim zračenjem i njegovim posljedicama na ljudsko zdravlje. U nekoliko navrata susreo sam se s podzemnim tokom čija je štetnost između 68-70 okretaja. To je znimno štetno za ljudski organizam (svojedobno su radiestezisti iz Poljske utvrdili da je maksimalna izdržljivost ljudskog organizma na  vodenom toku od  20-24 okretaja 7 godina). Ukoliko se u prostoriju gdje imamo jedan takav vodeni tok postavi 'STOŽAC 2' njegova štetnost sa 68 okretaja odmah pada na 14 a nakon 1h na 10 što i zadržava nakon 24h. Ukoliko se postavi 'OKRUGLI ORGONIT-EKO ORGONIT' odmah se spušta na 14 okretaja što ostaje i nakon 1h te nakon 24h. Ukoliko se nvedena dva orgonita zajedno postave štetnost tog vodenog toka odmah pada na 6, što ostaje i nakon 1h te nakon 24h.
U kombinaciji, navedena dva orgonita štetnost odmah spuštaju na 10 što ostaje nakon 1h te nakon 24h.

3) HARTMANNOV ČVOR & CURRYJEV ČVOR - u nekoiko navrata susreo sam se i s ovim zračenjima iz svemira koja su iznimno štetna za ljudski organizam, pootovo ako su u kombinaciji s tokom podzemne vode. Po mjerenju koje sam obavio snaga  Hartmannovog čvora je oko 35 okretaja a ista je i za Curryjev čvor. 'STOŽAC 2' njihovo zrčenje spušta na 10 okretaja što je ekvivalent 'minimlanom zračenju bez opasnosti'. U prostoriji gjde je Hartmannov čvor u nekoliko navrata ispitao sam i 'OSOBNI ORGONIT MALI' koje je štetno zračenje sveo n 15 okretaja, odnosno, 'minimalno zračenje bez opasnosti'.

Primjera za efikasnost orgonita ima još, no vjerujem da se jasna slika o njihovoj efikasnosti vidi i iz gore navedenih primjera. 

Uz gore navedeno treba pridodati i nešto za što sam dobio nekoliko upita. Naime, ti upiti glasili su 'KAKO PRAVILNO POSTAVITI ORGONIT U NEKU PROSTORIJU KOJA IMA ŠTETNO ZRAČENJE'. Nekoliko tih upita konkretno se ticalo Hartmannovog i Curryjevog čvora jer se radi o zračenjima iz svemira (da li ih treba postaviti npr. ako se radi o kući na tavan ili pak na najvišlju policu ili ormar koji je blizu tih zračenja i sl.). 

Kod postavljanja nije nužno da orgonit postavite na izvor štetnog zračenje. Naime, svaki orgonit ima svoj opseg djelovanja i on je najbitniji kod postavljnja (dakako, uz njegovu snagu). Orgoniti se mogu postaviti bilo gdje uz opasku da štetno zračenje bude unutar opsega djelovanja orgonita berem 2 trećine (otprilike, ako je opseg djelovanja orgonita 3m, štetno zračenje mora biti unutar 2 metra od mjesta gdje je postavljen orgonit).

Što se tiče gor navedenog Hartmannovog i Curryjevog čvora, stvar je potpuno ista bez obzira što zračenje dolazi iz Svemira. Bitno je da je orgonit postavljen kako sam i naveo.

Uz sve predstavljene orgonite na ovom bloku nadopisao sam njihov opseg i jakost. Vjerujem da već ranije opisan njihov sastav može biti prava smjernica svima koji rade orgonite da ipak, makar i okvirno, imaju bar neki podatak o njihovom opsegu i jakosti djelovanja.